Strategisch marketingadvies met resultaat

Get in Touch

Cybern3rd marketingStrategie

Strategie

Strategie levert bij CyberN3rd niets anders dan focus. Goede strategie levert focus op. Strategie draait namelijk ook om focus. Zoals u weet zijn geld en tijd schaars, maar vergeet u ook vooral aandacht niet. Wanneer u een bedrijf ziet die focus heeft betekent dat het bedrijf een goede strategie uitvoert. Bij een bedrijf die de executie van die strategie goed heeft uitgevoerd en uitgerold begrijpen alle medewerkers ook waar de focus ligt.

Cybern3rd positionering marketing

Positionering

Hoe staat uw bedrijf in de markt? Heeft uw merk voldoende onderscheidend vermogen? Hoe brengt u authenticiteit terug? Bent u relevant genoeg voor uw klanten? Positioneren is een belangrijk begrip binnen de marketing, hiermee wordt getracht een product of dienst bewust een plaats te geven bij uw doelgroep / afnemer. Door te kiezen voor een goede positionering onderscheidt u met uw bedrijf zich van de concurrent.

Innovatie Cybern3rd

Innovatie

Wij zien dat veel bedrijven nog niet actief op internet of met social media zijn. Wij vragen ons af waarom niet? Wij hebben al meerdere keren excuus gehoord als “We hebben het altijd zo gedaan”, “Mijn concurrenten doen het niet waarom ik wel” of “Mijn klanten doen hier niet aan.” Ook uw klanten zijn online. Online marketing is iets om serieus over na te denken, als het niet voor nu is dan voor later. Maakt u al optimaal gebruik van alle online mogelijkheden? Dit is uw kans!

CyberN3rd Expertise
POSITIONERING 95%
CyberN3rd Expertise
MARKETINGSTRATEGIE 91%
CyberN3rd Expertise
DOELGROEP ONDERZOEK 94%

Marketing & Strategie

Wij zeggen altijd marketingstrategie betekent eigenlijk overstappen van het traditionele campagne-gebaseerd model naar een kwaliteit-gebaseerde benadering. Wij combineren klassieke merkstrategie en planning met digitale marketingstrategie, data en doelgroeponderzoek om de ware kwaliteiten van uw merk te ontdekken.

CyberN3rd Uw online full service marketing bureauCopyrights © 2020 All Rights Reserved | KVK 64588211