WordPress Specialist

WordPress website laten maken?

Bij Cybern3rd worden al onze websites ontwikkeld op basis van WordPress. We bouwen in WordPress omdat dit CMS-systeem ons zowel standaardoplossingen als flexibel maatwerk kan bieden. Zo kunnen we ons dus altijd aanpassen aan de wensen van onze partners.

.

WordPress Gehackt?

Geen nood. CyberN3rd kan u met of zonder backup in 95% van de gevallen meteen a la minute helpen om uw WordPress hack op te lossen. Wij hebben inmiddels veel WordPress hacks opgelost. Van backdoors, malware, hacks, spam en meer.
CyberN3rd is bekend met de meeste technieken, we houden de laatste ontwikkelingen in de gaten en kunnen echt genieten van het speurwerk. Sommige hacks zijn zeer ingewikkeld maar dat houdt ons niet tegen, wij van CyberN3rd vinden dat altijd een mooie uitdaging!

WordPress Beveiligen

WordPress is een CMS dat steeds in ontwikkeling is,  hierdoor komen er regelmatig grotere en kleinere updates die uw website kunnen verbeteren en/of beter kunnen beveiligen. Omdat WordPress zo populaire is, is het ook vaak slachtoffer van malware, hacks, spam en meer.
Regelmatig updaten van WordPress, de plugins en template is het minimale wat gedaan moet worden echter is dit niet altijd voldoende. CyberN3rd kan uw WordPress website extra beveiligen zodat de kans minimaal is dat uw website gehacked wordt.

WordPress Laadtijd Optimalisatie

Heeft u ook te maken met een traag ladende WordPress-website? Of denkt u dat de laadtijd nog verbeterd kan worden? Dan zit u bij CyberN3rd helemaal goed. Snelheid en stabiliteit zijn namelijk van cruciaal belang voor uw website. Een snelle en stabiele website draagt namelijk bij aan een optimale gebruikservaring van bezoekers van uw website, een hogere ranking in Google of andere zoekmachines en een hogere conversie. Wij maken uw website of webshop sneller!
Trage website? Laten we dan snel 😉 samenwerken

WordPress APK controle

CyberN3rd heeft speciaal voor WordPress websites een WordPress APK controle in het leven geroepen. Dit is een eenmalige controle inclusief een kleine beurt voor uw WordPress website. Zie het onderhoud als een regelmatige APK-keuring voor uw website. Het onderhouden van WordPress kan door het cms-systeem en plugins te actualiseren.
Het uitvoeren van updates lost eventuele beveiligingslekken op en verbetert de prestaties van de website op het gebied van snelheid en functionaliteit. Het is dus zeer belangrijk dat WordPress onderhouden wordt om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van uw website te waarborgen.

WordPress onderhoud

Het regelmatig uitvoeren van WordPress onderhoud is belangrijk voor uw website. Het helpt om de website of webshop technisch gezond te houden. Hiermee houden we tegelijkertijd de hackers op afstand door de systemen, websites en plugins constant te updaten. Hiermee zorgen we direct voor een stabielere beheeromgeving. Wij geloven niet in half werk en bieden alleen kwaliteit aan.
De meest uitgebreide WordPress Onderhoudspakket die u zult tegenkomen. CyberN3rd biedt daarom maar 1 pakket aan en daar zit alles bij inbegrepen. Wij vinden het dus zeer belangrijk dat WordPress onderhouden wordt om de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van uw website te waarborgen.

WordPress ontwikkeling

Bent u van plan een nieuwe WordPress website of webshop te laten maken? Dan hebben we goed nieuws! Cybern3rd is een ervaren partner die ook meedenkt over belangrijke thema’s als veiligheid, beheer en privacy. Wij zijn een partij die begrijpt dat er binnen afdelingen of een organisatie meerdere belangen kunnen spelen. 

CyberN3rd bouwt websites, samen met vormgevers of aan de hand van een bestaande huisstijl. Maar het kan natuurlijk ook dat u al een kant en klaar ontwerp voor een website heeft laten maken. Samen met u bespreken we het ontwerp en kijken we of het geschikt is om omgezet te worden naar een werkende website.

Wie ophoudt met investeren in online marketing om geld te besparen, kan evengoed zijn uurwerk stilzetten om tijd te besparen

Ik ben overtuigd

Heeft u hulp nodig of komt u ergens niet uit, laat ons een bericht achter.

CyberN3rd Uw online full service marketing bureauCopyrights © 2020 All Rights Reserved | KVK 64588211